עפולהנט חדשות - מגדל העמק: נמשכת מגמת הצמיחה במפעלי ההיי-טק
מגדל העמק: נמשכת מגמת הצמיחה במפעלי ההיי-טק

מאת: דני ברנר 
יום רביעי, 5 ביולי 2017, 07:48
חברת "קמטק" מתרחבת ובונה בימים אלה מבנה חדש וחברת ACS שנרכשה על ידי חברה גרמנית. ראש העיר מגדל העמק אלי ברדה ממשיך לבקר במפעלים בקריית ההיי-טק "רמת גבריאל"

ברדה, אוקלנדר והנהלת קמטק (צילום: באדיבות דוברות העירייה)

קריית ההיי-טק במגדל העמק ממשיכה לצמוח: לאחר שהשיג תקציב של 8 מיליון שקלים לשדרוג התשתיות באזור התעשייה וקריית ההיי-טק "רמת גבריאל" הכוללות בין היתר נגישות ובטיחות, ממשיך לקיים ראש העיר אלי ברדה סיורים באזור התעשייה, להיפגש עם תעשיינים ולחזק את הקשר בין הרשות למפעלים ובעיקר לפגוש את תושבי העיר, ללחוץ את ידם ולשאול לשלומם בנוכחות בעלי ומנהלי המפעלים.

בסיור האחרון ביקר ברדה בשלושה חברות היי-טק וביניהן חברת "קמטק" שם התרשם ברדה מקצב התקדמות הבנייה של המבנה החדש של החברה ההולך ונבנה בימים אלה בסמוך למבנה הקיים בו מועסקים כיום כ-200 עובדים. המבנה החדש שנבנה על שטח של כ-2,000 מט"ר אמור לתת מענה עתידי לגיוס עובדים נוספים בהתאם לתחזיות ההתרחבות של החברה הנחשבת לאחת המובילות בעולם בייצור מערכות בדיקה, סמי-קונדקטור ומשתפת פעולה עם החברות הגדולות בעולם וביניהן סוני, IBM סמסונג, ועוד.

גם בחברה השנייה ACS למד ברדה על מגמת הצמיחה של החברה לייצור מערכות אלקטרוניות מדויקות שנמכרה לאחרונה לחברה גרמנית ובכל זאת מייסדה זאב קירשנבאום התעקש לשמור על שמה ולהותיר את מכרז הפיתוח והייצור במגדל העמק למרות הפריסה של החברה בארה"ב, סין, קוריאה וגרמניה. מנכ"ל החברה דרור מרום ציין כי המטרה היא להתרחב ולגייס בעתיד עובדים נוספים תוך מתן יתרון לעובדים ממגדל העמק.
במהלך הביקורים פרגן ראש העיר לחברות על אימוץ "תו התקן החברתי" אותו יזם לפני מספר שנים ובמסגרתו תורמים המפעלים לקהילה במגוון תחומים וביניהם חינוך, רווחה וקהילה. כידוע, סיכם ברדה עם שמירת מעמדה של העיר כאזור עדיפות לאומית א' בתעשייה וכמוקד תעסוקה אזורי עם אחוז אבטלה הנמוך מבין כל ערי הגליל והנגב.
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
סוף טוב: הכלב הנעדר אותר לאחר שלושה ימי חיפושים וחזר לבעליו סוף טוב: הכלב הנעדר אותר לאחר שלושה ימי חיפושים וחזר לבעליו
15/7/2026 דני ברנר
האוזניים נסתמות במטוס? כך תעברו את הטיסה בלי כאבים האוזניים נסתמות במטוס? כך תעברו את הטיסה בלי כאבים
12/7/2026 דני ברנר
פותחים עתיד ודלתות לעולם פותחים עתיד ודלתות לעולם
29/6/2026 דני ברנר
עפולה: הונחה אבן הפינה להקמת היכל עפולה: הונחה אבן הפינה להקמת היכל "ארנה"
29/6/2026 דני ברנר
חיבור בין כאב לתקווה: משרד הבריאות בחן את מודל מרחבי המרפא בעמק יזרעאל חיבור בין כאב לתקווה: משרד הבריאות בחן את מודל מרחבי המרפא בעמק יזרעאל
21/6/2026 דני ברנר
מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: מנכ”ל משרד הפנים, ישראל אוזן: "תנופת הפיתוח בעפולה מרשימה"
17/6/2026 דני ברנר
החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה החל מ-12 ביוני: שיפורים ושינויים במערך התחבורה הציבורית בעפולה
10/6/2026 דני ברנר
אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא אחרי דחייה ארוכה, מסע הסיור והניווט לזכרו של תא"ל ארז גרשטיין ז"ל יצא לדרך
25/5/2026 דני ברנר
זהירות נחש זהירות נחש
25/5/2026 דני ברנר
שני הרוגים בהתרסקות מטוס קל בשדות מושב תל עדשים שני הרוגים בהתרסקות מטוס קל בשדות מושב תל עדשים
24/5/2026 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


כל הכתבות הקודמות