עפולהנט בריאות - מרפאת כללית בית שאן ב' - כשאיכות רפואית פוגשת מצוינות
מרפאת כללית בית שאן ב' - כשאיכות רפואית פוגשת מצוינות

מאת: דני ברנר
יום שני, 24 במרץ 2025, 21:01
מרפאת כללית בית שאן ב', בניהולו של ד"ר אבראהים זועבי דורגה לאחרונה במקום הראשון בכללית מחוז צפון בכל מדדי האיכות הרפואית. המרפאה השיגה תוצאות מרשימות, שהפכו אותה למודל לחיקוי בקרב מרפאות אחרות באזור. במפגש שנערך עם צוות המרפאה, העניק רפי ברום, מנהל המחוז, תעודת הוקרה על הישגיהם

רפי ברום – מנהל המחוז, מעניק לצוות המרפאה תעודת הוקרה על הישגיהם. רפי ברום – מנהל המחוז, מעניק לצוות המרפאה תעודת הוקרה על הישגיהם. מימין: רפי ברום, ד"ר אברהאים זועבי – מנהל המרפאה, רובא שיבלי – מנהלת הסיעוד (אחיות), בת אל קסטן – מנהלת אדמיניסטרטיבית ורמאח פודי – רוקחת אחראית (צילום: דוברות כללית מחוז צפון)

האיכות הרפואית במרפאה באה לידי ביטוי במגוון רחב של מדדים בתחום הרפואה המונעת: טיפול במחלות כרוניות, איזון חולי סוכרת, חולי יתר לחץ דם נמצאים בערכים תקינים ושיעורי האיזון בקרב חולים עם היפרליפידמיה (שומנים בדם), שיעורי ההיענות לבדיקות סקר לגילוי מוקדם של סרטן, שימוש המושכל בתרופות, "הגישה שלנו היא להפוך את המטופל לשותף פעיל בטיפול הכוללני שלו" מסביר ד"ר זועבי. "אנחנו מנתחים באופן קבוע את המידע הקליני, מזהים מגמות ומתאימים את הטיפול בהתאם. גם בתחום התרופות, אנחנו מבצעים בדיקות התאמה תרופתית, במיוחד למטופלים המבוגרים יותר".

שיעורי האשפוזים החוזרים של מטופלי המרפאה נמוכים, עדות נוספת לאיכות הטיפול המוענק במרפאה. "אנחנו יוצרים קשר אישי עם המטופלים ויוצרים רצף טיפולי. מטופל שמקבל טיפול רציף ועקבי מגיע לתוצאות טובות יותר" מוסיף ד"ר זועבי. צוות המרפאה מעיד שמהמחויבות שלהם לאיכות רפואית היא מוחלטת וזה מה שמניע אותם בעבודה היום יומית. "אנחנו מאמינים בעבודת צוות ושיתוף המטופלים לטובת שיפור מצבם הבריאותי. אנחנו מנסים את הטיפול תוך כדי תנועה ומיישמים את התובנות. כאשר המטופלים רואים שינוי במצבם הרפואי הם מבינים שניתן לאזן את הבריאות שלהם ושיחד, אנחנו בדרך הנכונה. אנחנו כאן בשבילכם. מוזמנים להתייעץ איתנו בכל נושא" סיכם ד"ר זועבי.
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
מינוי חדש במרכז הרפואי העמק מינוי חדש במרכז הרפואי העמק
26/3/2025 דני ברנר
מינוי חדש במחוז צפון בכללית מינוי חדש במחוז צפון בכללית
25/3/2025 דני ברנר
פנים חדשות במרכז בריאות הילד של כללית במגדל העמק פנים חדשות במרכז בריאות הילד של כללית במגדל העמק
4/3/2025 דני ברנר
 ד ד"ר דורון אביטל מונה למנהל תחום רפואת המשפחה במחוז
24/2/2025 דני ברנר
מינוי חדש במחוז צפון בכללית מינוי חדש במחוז צפון בכללית
18/2/2025 דני ברנר
נעים להכיר נעים להכיר
4/2/2025 דני ברנר
מינוי חדש במחוז צפון בכללית מינוי חדש במחוז צפון בכללית
28/1/2025 דני ברנר
חייו של שמעון ניצלו בעקבות ערנות הצוות במרפאת כללית ב' בבית שאן חייו של שמעון ניצלו בעקבות ערנות הצוות במרפאת כללית ב' בבית שאן
13/1/2025 דני ברנר
החיים החדשים של חברי מושב היוגב החיים החדשים של חברי מושב היוגב
6/1/2025 דני ברנר
רפי ברום מונה לתפקיד מנהל מחוז צפון רפי ברום מונה לתפקיד מנהל מחוז צפון
1/1/2025 דני ברנר
רכילות
המלצת השבוע
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


כל הכתבות הקודמות