נצרת עילית: הבימבולנס של מד''א שיציל חיים - היום בעמק חדשות -
יום ראשון, 29 במרץ 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
נצרת עילית: הבימבולנס של מד"א שיציל חיים
מאת: דני ברנר 
שבת, 18 באוגוסט 2018, 17:18

הבימבולנס הראשון של מד"א בנצרת עילית נחנך השבוע בטקס בתחנת מד"א בעיר. ייעודו של הרכב החשמלי הבימבולנס, הוא לקצר את זמן ההגעה שקיים לאמבולנס ולניידת לטיפול נמרץ
בטקס שהתקיים השבוע בתחנת מד"א בנצרת עילית נחנך הבימבולנס הראשון של מד"א שיפעל בעיר. בנוסף, במהלך הטקס חנכו את קליטת האופנוע החמישי של מד"א בעיר. הטקס התקיים בנוכחות ראש העיר מר רונן פלוט, סגן ומ"מ ראש העיר מר אלכס גדלקין, סגן ראש העיר מר אלכס גופמן, מנהל מרחב גלבוע במד"א יוסי פחימה וסגנו ויסאם זועבי ועובדי ומתנדבי המרחב.

ייעודו של הרכב החשמלי הבימבולנס, הוא לקצר את זמן ההגעה שקיים לאמבולנס ולניידת לטיפול נמרץ ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי ללא עיכובים של דרכים עמוסות או פקקים וזהו חיזוק נוסף ומשופר למערך התגובה המידית של מד"א המפעיל כ- 550 אופנועים, אופניים חשמליים ואלפי כונני תגובה מיידית ונאמני החיים הפזורים ברחבי הארץ, הכל כדי לקצר את זמני ההגעה למטופל.
נצרת עילית: הבימבולנס של מד
טקס השקת הבימבולנס החדש בנצרת עילית צילום: דוברות מד"א
רונן פלוט, ראש עיריית נצרת עילית, אמר בטקס: "רכב הבימבולנס החדש מקצר את זמן ההגעה של כוחות ההצלה של מד"א ומציל חיים וזאת לצד פתיחת קורסים מקצועיים שמתקיימים בימים אלה במרכז הצעירים בשיתוף מד"א ומכשירים כוח אדם מיומן".

מנהל מרחב גלבוע במד"א, יוסי פחימה: "במסגרת המאמצים לקצר את זמני התגובה ולהגיע במהירות למי שזקוק לנו חנכנו את רכב הבימבולנס הראשון בעיר נצרת עילית ואופנוע מד"א חדש נוסף שמצטרף לאופנועי מד"א ולשאר כונני התגובה המיידית הפועלים בעיר. כל זאת מתאפשר הודות לשיתוף הפעולה הטוב הקיים בין עיריית נצרת עילית למד"א כשהמטרה היא אחת, דאגה לבריאותם של תושבי העיר. נמשיך ונקדם במרחב גלבוע את פעילותינו למען הצלת חיים".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "בהמשך למאמצים שנעשים בכל רחבי הארץ לקיצור זמני התגובה להגעה לפצועים וחולים, רכב הבימבולנס ואופנוע מד"א שנחנכו היום בנצרת עילית הם נדבך נוסף חשוב בדרך. אנחנו פועלים בפריפריה ובערים הגדולות ועושים את כל המאמצים על מנת להקטין את זמני התגובה ואין ספק כי בהמשך יתווספו אופנועים ורכבי בימבולנס נוספים. אני מודה לראש העיר מר רונן פלוט על שיתוף הפעולה הפורה והלא מובן מאליו שמסייע למד"א בכל הנדרש".
מנכ"ל מד"א, אלי בין: "בהמשך למאמצים שנעשים בכל רחבי הארץ לקיצור זמני התגובה להגעה לפצועים וחולים, רכב הבימבולנס ואופנוע מד"א שנחנכו היום בנצרת עילית הם נדבך נוסף חשוב בדרך. אנחנו פועלים בפריפריה ובערים הגדולות ועושים את כל המאמצים על מנת להקטין את זמני התגובה ואין ספק כי בהמשך יתווספו אופנועים ורכבי בימבולנס נוספים. אני מודה לראש העיר מר רונן פלוט על שיתוף הפעולה הפורה והלא מובן מאליו שמסייע למד"א בכל הנדרש".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
הנס הכפול שלנו
   
ניידת ״מוזיאון במזוודה״
   
ספרייה עד המקלט: יוזמה חדשה בעפולה מביאה את הספרים עד למרחבים המוגנים
   
עפולה: אזור התעשייה החדש יתמקד בתעשייה ביטחונית
   
נחשפה "מטחנת גורים" בצפון
   
מצדיעים לנשות המילואימניקים: מחווה מרגשת בעפולה ביום האישה הבינלאומי
   
ביקור ״מלחמתי״
   
חגיגה מוזיקלית סוחפת: "פרי עמלנו מתובל 2026" - מופע השיא של כיתות המוזיקה בעפולה
   
עפולה: חוגגים פורים במקלטים
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |