מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות עם או בלי בשר? אל תחשבו פעמיים. במסעדת אצה בעפולה תהנו מאווירה נעימה, שירות אדיב ומקצועי ואוכל משובח, שישאיר אתכם עם טעם של עוד. צוות היום בעמק טעם ונהנה מחוויה קולינארית
סקר חדש שנערך לאחרונה מצביע על כך שישראל ניצבת במקום השני אחרי יפן בביקוש למסעדות המתמחות במאכלי סושי. נושאת הדגל בתחום הקולינאריה האסייתית, היא ללא ספק רשת מסעדות אצה הכוללת 24 מסעדות בסגנון אסייתי, הפזורות ברחבי הארץ, ובהן 5 מסעדות באזור העמקים: עפולה, נצרת עילית, רמת ישי ובית שאן. הגענו למסעדת אצה בעפולה לטעום ולבדוק. המסעדה כשרה, ממוקמת בלב הפועם של עפולה, ברח׳ יהושע חנקין 14, סמוך מאד לקניון העמקים וסניף רמי לוי. במקום חניה נוחה ברוב שעות היום והכניסה למסעדה נוחה, כולל לנכים. את פנינו קיבלו מלצריות אדיבות שהושיבו אותנו לשולחן מרווח והתפריטים לא איחרו להגיע. המסעדה מרוהטת בפשטות יחסית, ככל הנראה מתוך הנחה שמה שחשוב לסועדים זו איכות האוכל ולא איכות הריהוט. הישיבה נוחה, השולחנות נקיים והשירות התברר כאדיב, מקצועי ומהיר.
מסעדת אצה בעפולה. אוירה נעימה בלב הפועם של עפולה צילום: מערכת היום בעמק
את התפריטים ניתן לקבל במתכונת המודפסת המוכרת או בטאבלט הכולל צילומים של המנות, דבר שמסייע בבחירת המנה. בכל מקרה, המלצריות יענו לכם על כל שאלה, ויסבירו מה בדיוק כוללת כל מנה, בעיקר אם זו הפעם הראשונה שאתם מתארחים במסעדה בסגנון אסייתי ונחשפים למאכלי הסושי הרבים. ואם חשבתם שאוכל יפני או אסייתי זה רק סושי? תחשבו שוב. התפריט כולל כמובן מגוון גדול של מאכלי סושי אבל גם מנות מוקפצות על בסיס נודלס ואפילו מנות המבוססות על דג סלמון, חזה עוף, שניצל או בשר בקר. ובמחלקת הסושי תמצאו את הבטטה אאוט קראנץ׳ – סלמון, שיטאקי ועירית במעטפת בטטה בטמפורה ופנקו. או סלמון צלוי, גזר ועירית בטמפורה ופנקו המוגש עם רוטב טריאקי מעל. ואם התפריט לא מספק אתכם, תוכלו כמובן להרכיב את הסושי האישי שלכם עם רכיבים שתבחרו בעצמכם ובמידת עשייה המתאימה לכם. אנחנו קיבלנו מנה של אטריות מוקפצות עם בשר בקר, פטריות וירקות ומבחר רולים שכל אחד מהם היה טעים ועשוי מצוין.. האוכל היה פשוט משובח.
מבחר מרשים של מנות סושי לבחירתכם צילום: מערכת היום בעמק
ולסיום, אי אפשר בלי קינוח. במסדר הקינוחים, יש אחד שמותאם לסגנון של המסעדה: רול סושי במילוי טריפלס שוקולד, קרם וניל וקוקוס קלוי. כל האחרים, לא ממש קשורים לסגנון האסייתי, אבל נראים מצוין. אנחנו בחרנו בקערת מרנג קריספי במילוי קרם וניל ורוטב פירות יער. ניחשתם נכון, הפבלובה הטובה והמוכרת שהיתה מעולה.
מנות מוקפצות טעימות במיוחד על בסיס נודלס, עם או בלי בשר צילום: מערכת היום בעמק
ועוד מילת תודה אחת לאיתן בלייס, עפולאי בן 40, נשוי ואב לחמישה ילדים, שמנהל את המסעדה ביד רמה ובמקצועיות והצעיד אותה לרמה של 5 כוכבים. לסיכום, מסעדת אצה בעפולה היא מקום בילוי איכותי למי שמחפש אוכל בסגנון אסייתי. אנחנו מאד נהנינו וממליצים בחום גם לכם לבוא וליהנות.