שרי הליכוד והבית היהודי לתושבי בית שאן: ''תמיכת הממשלה תביא להגעת חברות ומפעלים שיגדילו את מקורות התעסוקה״ - היום בעמק חדשות -
יום שישי, 19 בדצמבר 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
שרי הליכוד והבית היהודי לתושבי בית שאן: "תמיכת הממשלה תביא להגעת חברות ומפעלים שיגדילו את מקורות התעסוקה״
מאת: דני ברנר 
יום רביעי, 17 באוקטובר 2018, 06:06

לבית שאן ממשיכים לזרום שרי ממשלה המתחייבים לעמוד לצדו של ראש העיר הבא, ז'קי לוי ומבהירים לתושבי בית שאן: "תמיכה ממשלתית תביא להגעת מפעלים וחברות ענק לעיר".
במטה הבחירות של ז'קי לוי והרשימה המאוחדת של הליכוד והבית היהודי ממשיכים בדריכות שיא לקראת יום הבחירות ב-30 באוקטובר. בסניף הליכוד בעיר מורגשת אווירת בחירות שלא הורגשה בו שנים רבות, הצוותים חולקו לקבוצות עבודה, טלפנים וטלפניות מתקשרים לכל אורך היום למצביעים פוטנציאלים ומשכנעים אותם ולוי עצמו, ביחד עם חזי חרוב, מוריס מיארה ושאר החברים ברשימה עובדים מדי יום עד השעות הקטנות של הלילה. מספר 2 ברשימה חזי חרוב: "אנחנו לא נחים לרגע, יש במטה אנרגיות מטורפות שאני לא זוכר בעבר. אנחנו מתכוונים לנצח ולהביא תקווה לעיר". מוריס מיארה, יו"ר הבית היהודי ומספר 3 ברשימה המאוחדת: "יש כאן אווירה מדהימה של שבת אחים גם יחד, אווירה של ניצחון בע"ה ועתיד טוב יותר לבית שאן".

שרי ממשלת ישראל המשיכו גם השבוע להגיע לבית שאן ולתמוך בלוי וברשימתו למועצת העיר. השרים אמרו בשיחותיהם עם התושבים כי התמיכה הממשלתית המוחלטת בז'קי לוי וקשריו הענפים במשרדי הממשלה יביאו לצמיחה חסרת תקדים בעיר ולפיתוח רחב היקף של מקורות תעסוקה איכותיים.
שרי הליכוד והבית היהודי לתושבי בית שאן:
כנס בחירות של ז׳קי לוי בבית שאן השבוע 
השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל, ביקרה במוצ"ש בעיר ואמרה כי משרד יירתם בכל הכוח למען בית שאן. "בית שאן חייבת את ז'קי לוי בראשה", אמרה השרה גמליאל, "ז'קי הוא איש עשייה אמיתי, בולדוזר, אחד שיודע להזיז דברים בממשלה ובכל מקום". גם שר המדע אופיר אקוניס ביקר השבוע בעיר ואמר כי תחת הנהגת לוי בית שאן תפרח: "אני מכיר את ז'קי המון שנים ויודע את יכולותיו. האיש הזה יודע ויכול להזיז הרים, הוא אוהב את בית שאן ואת תושביה אהבת נפש ואסייע לו בכל מה שנדרש".

השרים גמליאל ואקוניס הינם חלק מרשימה ארוכה של שרי הליכוד והבית היהודי שהגיע בחודשים האחרונים להביע תמיכה בלוי וברשימת הליכוד- הבית היהודי (אליה צריך להצביע בפתק אחד עליו כתובות שמות שתי הסיעות). הרשימה כוללת כמובן את ראש הממשלה בנימין נתניהו ואתר השרים חיים כץ, מירי רגב, ישראל כץ, נפתלי בנט, איילת שקד, גלעד ארדן, צחי הנגבי, יואב גלנט, סגן השר אלי בן דהן ועוד חברי כנסת רבים. לוי עצמו אמר לקראת יום הבחירות: "אנחנו דרוכים ומוכנים כמו שלא היינו מעולם. הפעילים עם ברק בעיניים ועם רצון עז לנצח ולהביא לשינוי בבית שאן ובע"ה אנחנו נעשה את זה".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
די למוקשים: אגף הפיקוח בעפולה יגביר את האכיפה נגד תופעת אי איסוף גללי צואת כלבים
   
בהשקעה של 6 מיליון שקל: נחל חרוד התעורר לחיים ושב לזרום
   
חיזוק מעבר לים
   
עפולה: אושר תקציב של 65 מיליון שקלים להקמת היכל "ארנה"
   
היסטוריה: הונחה אבן הפינה להקמת קריית ממשלה בעפולה
   
הסיפור שלנו
   
תפקיד יו"ר מועצת הנוער של מחוז צפון נכבש שנה שלישית ברציפות על ידי תלמידה מעפולה
   
חמישה נציגים לעיר עפולה בתזמורת הנוער הלאומית של ישראל
   
עפולה הכפילה את אוכלוסייתה ברבע המאה האחרונה
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |