מסתמן: עובדות החברה העירונית יהפכו לעובדות עיריית עפולה - היום בעמק חדשות -
יום שישי, 6 בפברואר 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
מסתמן: עובדות החברה העירונית יהפכו לעובדות עיריית עפולה
מאת: דני ברנר 
יום ראשון, 5 בפברואר 2023, 21:13

ראש העיר אבי אלקבץ אירח את יו"ר המרחב בהסתדרות כנרת נחמן שלו ונציגות ועד הפעולה של החברה העירונית והסייעות והודיע להן כי העירייה מתכוונת לקלוט את עובדות החברה העירונית ובתוכם סייעות הגנים ובתי הספר העובדות לפי תקן של משרד החינוך ואלו שלא יקלטו להעסקה ישירה יחתם לגביהם הסכם קיבוצי מיוחד להשוואת תנאים
בשורה משמחת לעובדות החברה העירונית: הבוקר התקיימה ישיבה פורצת דרך בלשכתו של ראש העיר אבי אלקבץ בה נכחו כנרת נחמן שלו יו"ר ההסתדרות במרחב העמקים, מנכ"ל העירייה שלום שלמה, עו"ד סעדי פיראס יועמ"ש מרחב העמקים, גזבר העירייה איציק שריקי, רום דביר מנהל התאגדויות בהסתדרות, עו"ד לירז גדז' מזכירת איגוד מקצועי במרחב העמקים , מנהלת משאבי אנוש של מינהל החינוך העירוני אביבה גבאי, ועד הפעולה של החברה העירונית איריס טהרני, אביבה שוקרון ועופרה בן טולילה.

במסגרת הפגישה הודיע ראש העיר אלקבץ כי בכוונת עיריית עפולה לקלוט כעובדות עירייה את עובדות החברה העירונית העובדות במשרות מתוקננות של משרד החינוך וכן להשוות תנאים בהסכם קיבוצי מיוחד עבור העובדים שיישארו בחברה. מדובר בהחלטה חשובה שמבטלת הסכם ארוך שנים עם ההסתדרות לפיו העירייה התחייבה לקלוט מספר עובדות בלבד מדי שנה, ועתה, בעקבות ההסכם המסתמן ייקלטו, כאמור, כל העובדות להן יש תקן של משרד החינוך. עוד הוחלט כי תוקם וועדה משותפת עם נציגי עיריית עפולה והסתדרות העובדים ויחד ילוו את המעבר של העובדות והעובדים בצורה חלקה ובטוחה.
מסתמן: עובדות החברה העירונית יהפכו לעובדות עיריית עפולה
משתתפי הפגישה עם ראש העיר אבי אלקבץ צילום: דוברות העירייה
יו"ר מרחב העמקים בהסתדרות, כנרת נחמן שלו אמרה לאחר הפגישה: "קיימנו מפגש עם ראש העיר והנהלת העירייה באווירה נעימה ומעודדת. בשמי ובשם ועד הפעולה שהגיעו היום נרגשים לפגישה, אני מברכת על ההבנה, הרצון והנכונות ומודה לראש העיר שהבטיח ללוות את התהליך באופן אישי לשביעות רצון כל הצדדים, כולי תקווה כי הכוונות הטובות יתורגמו למעשים מהר ככל האפשר".

ראש העיר, אבי אלקבץ, אמר: "העובדות והעובדים של עיריית עפולה והחברה העירונית הם המשאב החשוב ביותר שלנו ואנו שמחים שהגענו לרגע המיוחל שבו העירייה תוכל לגייס את העובדות והעובדים לשורותיה, להשוות את התנאים ובכך לעשות צדק חברתי הלכה למעשה".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
קבוצת כדורסל לפצועי המלחמה נפתחה בעפולה
   
עפולה: תערוכות ענק לשנת ה-100
   
נחנך מצפה לזכרו של הלוחם גרי זולת ז"ל שנפל במלחמת חרבות ברזל
   
הדור הבא של הדיפלומטיה הישראלית צומח בעמק
   
עפולה: קפיצה חדה באכיפת גללי הכלבים וחניות שלא כחוק
   
עיריית עפולה תבנה בקרוב בניין חדש לאגף הרווחה
   
מקרה שפעת עופות ראשון לעונת החורף
   
חדש בעפולה: מנוי תאטרון לילדים
   
אלקבץ פנה לשר לביטחון פנים: יש לאשר רכישת נשק אישי ליוצאי צבא מעפולה
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |