ארבעה בני עמק המעיינות הובאו היום לקבורה - היום בעמק חדשות -
יום שני, 1 בספטמבר 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
ארבעה בני עמק המעיינות הובאו היום לקבורה
מאת: דני ברנר 
יום רביעי, 11 באוקטובר 2023, 21:35

היום (רביעי) הובאו למנוחות ארבעת בני עמק המעיינות אשר מצאו את מותם באירועי הזוועות בדרום בסוף השבוע
רס״מ עמרי מיכאלי, בן 35, בן קיבוץ כפר רופין, לוחם ביחידת דובדבן, שקיבל את צל"ש הרמטכ"ל על גבורתו בצוק איתן ב 2014, אז גם נפצע, ותמונתו מגיע לבית החולים עטוף בדגל הלאום, פורסמה בכל כלי התקשורת וברשתות, והפכה להיות אחד מסמלי המבצע. עמרי נהרג בשבת בלחימה בכפר עזה והובא לקבורה בבית העלמין בנס ציונה.

רם סלע, בן 32 מקיבוץ נווה אור יצא ביום חמישי לעבודתו בהפקת המסיבה ברעים, ונרצח. רם, בנם של שרית וסימו, אחיהן של רביד וסתיו נישא ללילך לפני כשנה וחצי, הוא היה דמות מוכרת מאוד בעמק ובכלל, ועסק בנושאי לוגיסטיקה והקמות של אירועים בכל רחבי הארץ. רם צעיר מוכשר, יצירתי, בעל ידי זהב אהב לאסוף רהיטים ופריטים ישנים, ולחדש אותם בכשרון רב. אך לפני חודשים מעטים הקים בחצר הוריו סדנת עבודה מאובזרת היטב, שבה כבר לא יספיק ליצור. אוהב טבע ואדם.
ארבעה בני עמק המעיינות הובאו היום לקבורה
עמרי מיכאלי ז״ל מפונה פצוע במהלך מבצע צוק איתן צילום: באדיבות המשפחה
נעמה מועלם, בת 28 מקיבוץ שדה נחום, נרצחה בעת שיצאה מאיזור המסיבה ברעים בדרכה צפונה. נעמה, בתם של רחל ורוני, אחות אמצעית בין שני אחים רז ושי, שהלכה בעקבות אביה ואחיה הגדול - וסיימה את לימודי המשפטים לפני כשנה. היא פתחה עסק לשירותי עריכת דין עם אחיה רז בתל אביב, והצליחה בו מאוד. בני משפחתה וחבריה מספרים עליה שהייתה אופטימית חסרת תקנה, מצחיקה, שנונה, שתמיד היו לה עצות טובות ופינה בלב לכל אחד ואחת מבני המשפחה. בשישי האחרון, בדרכה למסיבה, לא ויתרה נעמה על ארוחת חג עם בני משפחתה בשדה נחום שרק לאחריה יצאה לדרך ממנה לא שבה.



ארבעה בני עמק המעיינות הובאו היום לקבורה
נעמה מועלם ז״ל צילום: באדיבות המשפחה
בר שכטר, בן 32, בן קיבוץ רשפים, נשוי ואב לשניים בת 8 ובן - בן 8 חודשים, נשוי ליערה, אמן מוסיקה אלקטרונית שהשתתף בפסטיבלים רבים, לקח חלק גם במסיבת נובה, ניגן בה ונרצח בשבת בבוקר. בר (syloopo) שכטר השאיר אחריו אישה, שני ילדים, אח, הורים ומוסיקה.

המועצה האזורית עמק המעיינות עומדת לרשות המשפחות והקהילות, מתאבלת ומבכה יחד איתם את האובדן הבלתי נתפס, מחבקת ומשתתפת בצערם הכבד. יהי זכרם ברוך.
ארבעה בני עמק המעיינות הובאו היום לקבורה
בר שכטר ז״ל צילום: באדיבות המשפחה
ארבעה בני עמק המעיינות הובאו היום לקבורה
רם סלע ז״ל צילום: באדיבות המשפחה
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
עפולה: פתיחה חגיגית לשנת הלימודים
   
עפולה: מונתה מ"מ לתפקיד ראש מינהל חינוך
   
16,878 אלף תלמידים ייפתחו את שנת הלימודים בעפולה
   
ראש העיר עפולה ויו״ר ההסתדרות סיכמו על הקמתו מחדש של היכל האירועים ההיסטורי
   
עפולה: השירות הווטרינרי העירוני מנעו הפצת 120 ק"ג מוצרי מזון המסוכנים לבריאות הציבור
   
השיר הרשמי לשנת ה-100 של העיר עפולה נחשף באופן רשמי
   
בעפולה מתכוננים: שלושה פסטיבלים תוך עשרה ימים
   
עפולה: החייל רפאל גדז'ייב שנפצע קשה בפיגוע בצומת התישבי ביקר בלשכתו של ראש העיר
   
הילד עופרי כידרא צרפתי מעפולה הוא הראשון לקבל את ספר הילדים שהופק לציון שנת ה-100
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |