היום בעמק חינוך - עפולה: עו''ד אלי מלול מונה ליו''ר דירקטוריון המתנס''ים
יום שלישי, 1 ביולי 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
עפולה: עו"ד אלי מלול מונה ליו"ר דירקטוריון המתנס"ים
מאת: מערכת היום בעמק
יום שני, 4 בפברואר 2019, 19:11

בפורום מורחב שכלל את מנהל מחוז חיפה והעמקים של החברה למתנ"סים, ואת שני חברי ההנהלה החדשים מר אביי דג'ן ומר ראובן יוקלר, בחרה הנהלת שחקים עפולה את עו"ד אלי מלול ליו"ר הדירקטוריון, אביי נבחר כמ"מ יו"ר ומונו הרכבי ועדות חדשים
במהלך הישיבה החגיגית, הציגמנכ"ל שחקים, דניאל בן את עיקרי תוכנית העבודה ותקציב 2019, לפיהם יש צמיחה אדירה בהיקפי הפעילות והעשייה. הבשורה המשמעותית היא בסכומים האדירים שיוקצו השנה לפעילות קהילתית, יצירתית ומעשירה, "המטרה היא לגעת בכולם ולחבר את כולם" מסר בן. לאחר הצגת הדברים שיבחו חברי ההנהלה את בן ואת צוות שחקים וביקשו להודות לרו"ח אלי ועקנין על העבודה המסורה בהכנת התקציב. עו"ד מלול, שהיה מעורב בהכנת התוכניות וההערכות ציין בדבריו כי "מדובר בקפיצת מדרגה משמעותית בתוכן ובהיקף הפעילות שטרם נראו כמותם במתנ"סים בעפולה". כמו כן, ביקש מלול להודות לחברי ההנהלה היוצאים על תרומתם החשובה בהתפתחות המערכת.

בין הנושאים השונים אותם סקרו בן ומלול, ציינו השנים כי המערכת צפויה להרחיב פעילותה בתחומי פעילות רבים וציינו כי בין היתר בכוונתם להתמקד בספורט, תחום בו הפוטנציאל עדיין לא במיצוי, כאשר דגש משמעותי יושם על מאמצי גיוס משתתפים ובעלי תפקידים, שיווק ופרסום, יחד עם שיפור השירות ואיכות הפעילות.

ישיבת דירקטוריון שחקים בעפולה צילום: אבי פילוסוף - סבבה בצפון
במקביל כבר בימים אלו נעשית עבודת מטה בנוגע להפעלת התשתיות ומסגרות הפעולה ותכנון רב שנתי של אירועי שיא. הפעילות הענפה של רשת המתנ"סים שחקים צפויה לעלות בשנת 2019 תוך הגעה למגוון רחב יותר של קהלים ושילוב אוכלוסיות שונות בפעילות השוטפת של הארגון. ראש עיריית עפולה, אבי אלקבץ, בירך על הישיבה החגיגית, "עיריית עפולה רואה ברשת המתנ"סים "שחקים" עמוד תווך בעיר עפולה. אני מברך את צוות ההנהלה החדש, את חברי הדירקטוריון ואת עו"ד אלי מלול ואני סמוך ובטוח שהרשת תמשיך ותעניק רבות לתושבי עפולה בתחומים רבים".
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
עפולה: חט"ב 'אלה' יהיה בית הספר הגדול ביותר בעפולה
   
עפולה: המיזמים המרגשים של אנשי החינוך בעפולה
   
שני תיכונים מעפולה זכו בפרס מצוינות של משרד החינוך
   
תלמידי עפולה כיכבו בתחרות כתיבה ארצית שהתקיימה בהרצליה
   
בית ספר גוונים מעפולה ייצג את מחוז צפון בכנס ארצי לחקר מדע וטכנולוגיה
   
עפולה: הישג נפלא לתלמידי עפולה בתחרות "רובוטראפיק"
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
שבוע שימור אתרים יוצא לדרך
עשרות סיורים, ערבי תרבות, ימי עיון ופעילויות בכל רחבי ה...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...

מסעדת מרינדו ביקנעם עילית - כל ביס חוויה
לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנ...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |