לא קל היום למצוא מסעדת בשרים, שתספק לכם הנאה מושלמת ממנות של בשר איכותי ותמורה מלאה לכספכם. בואו למסעדה החדשה של ״מרינדו - הבשר מהגולן״, בקניון מתחם G ביקנעם עילית. אנחנו כבר היינו ונהנינו מכל ביס
מסעדות חדשות צצות כמו פטריות אחרי הגשם, מציעות שלל מאכלים בסגנונות שונים, ולמרבה הצער נסגרות ונעלמות תוך זמן לא ארוך, בעיקר בשל היותן מצגי שווא של חולמים בהקיץ שחושבים שמסעדה זה משחק ילדים. אז למה להמר אם אפשר ללכת על בטוח? כשאתם רוצים לצאת למסעדה טובה, עם או בלי הילדים, בצהריים או בערב, ביום חול או בשבת, אל תחשבו פעמיים. יש כתובת חדה וברורה: רשת מסעדות ״מרינדו - הבשר מהגולן״.
לצורך הכנת הכתבה, בחרנו לבדוק את הסניף החדש של ״מרינדו – הבשר מהגולן״ בקניון מתחם G ביקנעם עילית. אז בואו נתחיל מהשורה התחתונה: וואאוו!!! פשוט מעולה!!! הסניף החדש ממשיך בגאון ובהצלחה רבה, מסורת מפוארת של גידול והכנת בשר משובח בטעמים, שפעם אחר פעם, משאירים טעם של עוד.
את אגדת מרינדו החלו רועי תבור ואיתמר קנדליק לפני 14 שנים כשגידלו טלאים ועגלים במושב כנף שבדרום רמת הגולן. הם החלו לספק בשר טרי ואיכותי למסעדות וחברות קייטרינג במרכז הארץ, ועד מהרה הפכו למותג מצליח והקימו מרכזי מכירה שלהם ברמת השרון, ככר המדינה ורח׳ אחד העם בתל אביב. בנוסף, הוקם המרכז הגדול של הרשת בקיבוץ עין גב, שעל חופה המזרחי של הכנרת, שכולל את הקצבייה ומסעדת בשרים משובחת. משם הדרך הייתה קצרה למסעדה נוספת, איכותית ומיוחדת במינה במתחם שרונה מרקט בתל אביב. המסעדה החדשה ברשת הוקמה כאמור בקניון מתחם G ביקנעם עילית.
מיקס מרינדו - כל ביס חוויה
במתחם G יש חניה בשפע והמסעדה ממוקמת במקום בולט בשדרת החנויות המרכזית בחזית הבנין. המראה החיצוני עלול לבלבל אתכם, אבל איך שנכנסים, מתגלה לעיניכם היכל מפואר, ברוח הסגנון המיוחד של מרינדו כשתמונות הבשרים המשובחים מפארות את הקירות. התפריט עשיר וכולל את נתחי הבשר המוכרים כמו אנטרקוט, פילה, פריים ריב, צלעות טלה, המבורגר, חלקי עוף ועוד ועוד. כל זאת בצד סלטים, עם או בלי בשר, בטעמים שונים, מנות ראשונות כמו פטה כבד עוף, חטיפי אסאדו, קרפצ׳יו פילה עגל ועוד מטעמים, ולסיום שלל קינוחים מושקעים, יפים למראה ומתוקים מתוקים.
עם הכניסה למסעדה, הצוות המארח יושיב אתכם לשולחן. השירות אדיב ומקצועי, ומהר מאד ניגשים לענין עצמו, שהרי אם אתם קרניבורים אמיתיים, הגינונים לא ממש מעניינים אתכם. מבט מהיר לתפריט העשיר, הסבר קליל מהמלצר האדיב, ויצאנו לדרך. אכלנו שתי מנות ראשונות: פטה כבד עוף לצד פרוסות לחם צרפתי טרי וחם, שזה עתה נאפה בתנור, וסלט קטן בצד. הכבד היה נימוח, מתובל במידה הנכונה והיה טעים במיוחד. ועוד מנה ראשונה טעמנו: קרפצ׳יו פילה עגל שגם הוא הפליא בטעם מתקתק וחוסל במהירות שיא.
הילדים רצו לשחק אותה גדולים והעדיפו סטייק אנטרקוט על פני שפע מנות הילדים שהמסעדה מציעה. הם קיבלו סטייק 250 גרם שחולק לשניים. הסטייקים היו פשוט משובחים. רכים, עסיסיים וטעימים והילדים נהנו מכל ביס. אנחנו הזמנו את אחת מספינות הדגל של רשת מרינדו ״מיקס מרינדו״ לשני סועדים במשקל 1 ק״ג, שכלל 2 קבבים טלה בתיבול צנובר ונענע, נקניקיית עגל וטלה, סטייק אנטרקוט, שני מדליוני טיבון טלה, שתי צלעות טלה וסטייק פרגית וכמובן סלטים לבחירה. השורה התחתונה: מושלם!! כל נתח בשר היה רך וטעים, עסיסי ומתובל כמו שצריך וניכר שזכה לטיפול אישי ומיוחד של שף המסעדה. ההרגשה הייתה שהבשר הטרי והאיכותי, הטיפול בו, ההכנה המקצועית על האש במסעדה, מביאים לצלחת תוצאה שאי אפשר לעמוד בפניה. ארוחה מושלמת, שלמרות המשקל הרב של הבשר, מתחסלת ללא בעיה ומשאירה טעם של עוד.
מבחר עשיר של מנות ראשונות וקינוחים... בתמונה: פטה כבד עוף
השורה התחתונה: מסעדת מרינדו ביקנעם עילית, ממשיכה את מסורת רשת מרינדו ברחבי הארץ, עם הבשר המשובח מהגולן והשירות האדיב והמקצועי. וננסח זאת חד וחלק: הבשר במרינדו הוא מהטובים והמשובחים בישראל. לא פחות. נסו, וגם אתם תהנו. הכי מומלץ שאפשר.
חזית המסעדה בקניון מתחם G ביקנעם עילית. לא רק אוכל משובח. כאן תוכלו לקנות ממיטב הבשרים שיש לרשת מרינדו להציע
בר עשיר, בצד עשרות מקומות ישיבה מרווחים
מעדן!! ניו יורק צ׳יז קייק – עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל ופירות יער