היום בעמק בריאות - כללית מחוז צפון מסכמת שנה
יום שישי, 27 בפברואר 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   דעות   צרכנות    רכילות
כללית מחוז צפון מסכמת שנה
מאת: דני ברנר
יום רביעי, 20 בספטמבר 2017, 10:59

בשנת תשע"ז נרשמה עלייה בפעילות הרפואית במרפאות ובמכונים עם למעלה מ–3 מיליון ביקורים, בדיקות וייעוצים של רופאים מתחומי הרפואה השונים והורחבו השירותים הרפואיים
כללית מחוז צפון מסכמת שנה מוצלחת של הרחבת שירותים בשביל הצפון ומציגה נתונים על היקף הפעילות השנתית. כארגון מקדם בריאות התקיימו שלל סדנאות לשמירה על אורח חיים בריא במגוון רחב של נושאים: גמילה מעישון, איזון סוכרת, תזונה נכונה ובריאה, הכנה ללידה והכנה לכיתה א'.

אוכלוסיית הצפון מוסיפה לגדול ואיתה גדלים גם הצרכים הרפואיים. כללית מחוז צפון לא מפסיקה לבנות, לשדרג ולפתח שירותים חדשים ובקרוב יפתחו 2 מרכזי בריאות הילד במגדל העמק ובבית שאן. בזכות תנופת הבנייה והפיתוח המטופלים שלנו יקבלו את הטיפול קרוב לבית, בסביבה המוכרת והתומכת. בעפולה, החלו העבודות לבניית מרכז רפואי גדול, חדשני ומתקדם והוא יתפרש על פני שטח עצום של כ-3,000 מ"ר.

מרפאת מגדל העמק צילום: יח"צ
כ-4,000 אימהות מאושרות בהריונן הראשון לוו על ידי אחיות ליווי היריון שלנו במרכזי האישה ובטיפות חלב בעפולה, מגדל העמק, בית שאן, מגדלי נצרת, נצרת עלית, טבריה, צפת וקריית שמונה. למשפחת הכללית ברחבי הצפון הצטרפו מעל 6,000 תינוקות שנולדו לתושבי הצפון.

במכוני הדימות ברחבי המחוז בוצעו במהלך השנה כ-300 אלף בדיקות הדמייה שונות ובהן בדיקות CT, אולטרסאונד, בדיקות דימות של השד ובדיקות ממוגרפיה.

במכוני הגסטרו בוצעו כ-13,000 בדיקות לילדים ומבוגרים לצורך אבחון וטיפול מחלות של מערכת העיכול ובהן מחלות מעי דלקתיות וכן מחלות של הכבד והלבלב ובמגדלי נצרת בוצעו כ- 77 אלף בדיקות, ייעוצים וניתוחים במחלקות השונות.

"במהלך שנת תשע"ז שיפרנו והרחבנו את השירותים הרפואיים והטיפול הרפואי הפך זמין יותר והמטופלים שלנו קיבלו את השירות הרפואי במרפאה הסמוכה למקום מגוריהם, ובמקרים רבים נחסכה מהמטופל הפנייה לבית החולים. אנחנו נמשיך לשפר ולהשתפר בכל תחום על מנת שנוכל כדי לספק את הצרכים הרפואיים של תושבי הצפון באופן המיטבי ביותר תוך שאיפה למצוינות ואיכות רפואית" סיכמה מירב גוט, מנהלת כללית מחוז צפון.
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
בשורה משמחת לתושבי עמק הירדן והסביבה
   
אירית גולדשטיין מונתה למנהלת האחיות המחוזית
   
מינוי חדש בכללית מחוז צפון
   
ד"ר נאיף חבשי, מומחה בנפרולוגיה בכללית מחוז צפון, הציג מחקר פורץ דרך בכנס בינלאומי
   
נעים להכיר
   
חוקר מהשטח
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של היום בעמק
אייל בצר והמכושפות    אייל בצר והמכושפות
אייל בצר בפרלמנט העמק    אייל בצר בפרלמנט העמק
מסיבת פורים מטורפת לצעירים    מסיבת פורים מטורפת לצעירים
שלום כתה א׳    שלום כתה א׳
עמק יזרעאל חוגג את חנוכת עין עדעד המחודש
פנינת טבע ששוקמה ונפתחה מחדש לציבור הרחב...

מאסיה באהבה
מחפשים מסעדה בסגנון אסייתי? אוהבים סושי ומנות מוקפצות ע...


© כל הזכויות שמורות להיום בעמק 2017            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |